Анонс газети "Нова доба"за 4,07,2008

День поля у ТзОВ»Бучачагрохлібпром».Обласна семінар-нарада. Заслужений працівник сільського господарства України Петро Гадз: «Сьогодні тільки сліпий не бачить, наскільки потужною аграрною державою у світі є Україна».* Колегія РДА. «Маємо руки і маємо вапно…» У Язловці на ремонт сільради, дитсадка і ФАПів грошей у держави не просили.* До армії- за контрактом. * Нове покоління вибирає екстрім. * 17 путівок - на 1000 працівників. Літо-чудова пора не тільки для того, щоб відпочити, а й поспілкуватися, поправити своє здоров’я. * ПЕРЕМОГЛА МОЛОДІСТЬ.  Команда Бучацької ДЮСШ - володар кубка району 2008 року. * ЗДОЛАЛИ ЛІДЕРА ДОРОГОЮ ЦІНОЮ. За тиждень у чемпіонаті області Бучацький «Колос» провів аж три матчі. * НАТАЛЯ БОЙЧУК ЛІКУЄ БЕЗПЛІДДЯ ТЕПЛОМ РУК. * Обережно з отрутою. ЯКЩО ВИ ЗІБРАЛИСЯ НА «ВІЙНУ» З ЖУКАМИ.

  • День поля у ТзОВ»Бучачагрохлібпром».Обласна семінар-нарада.Заслужений працівник сільського господарства України Петро Гадз: «Сьогодні тільки сліпий не бачить, наскільки потужною аграрною державою у світі є Україна». Минулої п’ятниці на базі ТзОВ “Бучачагрохлібпром» відбулася обласна семінар-нарада «День поля 2008», в роботі якої взяли участь голова Тернопільської облдержадміністрації Ю.В.Чижмарь,його заступники П.Б.Вовчук, науковці з провідних селекційних інститутів України, господарники з Чехії і багатьох регіонів нашої держави,представники ТзОВ "Сингента" та ін.
  • Колегія РДА. «Маємо руки і маємо вапно…» У Язловці на ремонт сільради, дитсадка і ФАПів грошей у держави не просили. Минулого тижня засідання райдержадміністрації відбулося в Язловці. На думку першого заступника голови РДА Василя Григоришина,який і вів цей захід,виїзні форми роботи варто практикувати, аби начальники відділів та управлінь,а також сільські голови мали змогу ознайомитися з досвідом роботи виконкому і закладів соціальної сфери у кожному селі,зустрітися з людьми,побачити проблеми і спільно їх вирішувати.
  • До армії- за контрактом. Інформує Центр комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями за контрактом.
  • Нове покоління вибирає екстрім. З настанням весни у них починається надзвичайно цікавий період походів,змагань,екстріму і пригод.Вони втомлюються,мокнуть під дощем,ночують у наметах в лісі,готують їжу на багатті- зливаються з природою і отримують від цього задоволення,приплив енергії та визнання. Вони члени гуртка зі спортивного туризму, що вже багато років діє при центрі дитячо-юнацької творчості "Сузір’я".
  • 17 путівок - на 1000 працівників. Літо-чудова пора не тільки для того, щоб відпочити, а й поспілкуватися, поправити своє здоров’я. Та із санаторно-курортними путівками завжди є проблеми, вони дістаються не всім охочим. Більш детально про це іде розмова з директором Бучацької міжрайонної виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності О.С.Максим’як.
  • ПЕРЕМОГЛА МОЛОДІСТЬ.  Команда Бучацької ДЮСШ - володар кубка району 2008 року.
  • ЗДОЛАЛИ ЛІДЕРА ДОРОГОЮ ЦІНОЮ. За тиждень у чемпіонаті області Бучацький «Колос» провів аж три матчі.
  •  НАТАЛЯ БОЙЧУК ЛІКУЄ БЕЗПЛІДДЯ ТЕПЛОМ РУК. У неї ніколи не було дітей. До 70-річної Наталії Бойчук із села Тарасівка Тлумацького району на Івано-Франківщині приїжджають лікуватися багато людей із Західної України. Дар зцілення жінка отримала в 4 роки. Тоді доторкнулася до попеченого обличчя сестри й пухирі до ранку загоїлися.
  • Обережно з отрутою. ЯКЩО ВИ ЗІБРАЛИСЯ НА «ВІЙНУ» З ЖУКАМИ. Улітку населення широко використовує інсектицидні препарати для знищення колорадських жуків.З метою попередження гострого отруєння необхідно дотримуватисьправил безпеки.Інформує лікар з гігієни праці райсанепідстанції В.Шкодин.