Новини 22.07.08

20 липня запалено символічний голубий вогник у с.Киданів. Це був єдиний не газифікований пункт. * Станом на сьогодні  на біржі праці зареєстровано 920 осіб.  За тиждень зареєструвалося 67 безробітних громадян. На обліку перебуває також 12 інвалідів.

  • 20 липня стало знаменним днем на Бучаччині – це дата завершення газифікації району. Цього дня було запалено символічний голубий вогник у с.Киданів. Це був єдиний не газифікований пункт. Але завдяки зусиллям сілького голови Зеновії Квіт, громади  та сприянням Бучацької РДА, це невеличке село вирішило свою проблему. Вітали мешканців Киданова перший заступник голови Бучацької РДА Григоришин В.М., заступник голови Бучацької районної ради Ляхович С.П., заступник начальника ВАТ«Терноільгаз» Петро Канак, який є уродженцем с.Бобулинці, а також керівник ВАТ «Бучачгаз» Навроцький М.М. На газифікацію с.Киданів Бучацька РДА виділила 70 тис. гривень.Також була відчутна допомога ВАТ «Тернопільгаз».
  • Станом на сьогодні  на біржі праці зареєстровано 920 осіб.  За тиждень зареєструвалося 67 безробітних громадян. На обліку перебуває також 12 інввалідів, з працевлаштуванням яких виникають певні проблеми, тому-що працедавці , в основному надають трудомістку роботу, для рухомих людей, яка для інвалідів не підходить. Наразі є 135 вакансій і на одне робоче місце припадає 7 безробітних. Рівень безробіття не знижується, а навпаки-зростає.