Хроніка 23.07,08

Працівниками Бучацького райвідділу міліції виявлено незаконні посіви маку. * 20 липня на роздоріжжі с.Жизномир-Зубрець  стався наїзд на пішохода. * 21 липня двоє осіб у с.Язлівці, розбивши замок вхідних дверей проникли в житловий будинок з метою заволодіння мисливською зброєю.

  • Працівниками Бучацького райвідділу міліції, в ході проведення операції  «Мак-2008»,  на присадибній ділянці в с.Новоставці виявлено незаконні посіви маку. Рослини вилучено та знищено. 
  • 20 липня на роздоріжжі с.Жизномир-Зубрець  стався наїзд на пішохода. На зупинці с.Жизномир, у напрямку на Бучач, стояли чоловік, жінка та їхня дитина. За неперевіреною  інформацією, близько 16 год., із золотопотіцького напрямку з'явилася машина, в якій голосно звучала музика( за інформацією пастухів)  та було від 6 до 8 чоловік. Машина рухалася на великій швидкості і водій не справився з керуванням, проскочив перший поворот і влетів на зупинку, де були люди. Батько з дитиною встиг відскочити, а жінка, шукаючи порятунку вибігла на дорогу, але попала під машину, яку крутило.  В результаті – поломані ребра, ноги. За словами жінки, яка зараз у лікарні, найстрашніший момент був той, коли  ти при свідомості і чуєш, як у тебе ламаються кістки.   ... Далі не буде…
  • 21 липня двоє осіб у с.Язлівці, розбивши замок вхідних дверей проникли в житловий будинок з метою заволодіння мисливською зброєю. Але на заваді їм став господар, який отримав удар ножем та численні травми. Заволодівши зброєю, нападники зникли. Провівши  оперативно-розшукові заходи, працівники Бучацького райвідділу міліції затримали чоловіка, жителя Чортківського району, який вже був засуджений та скоїв втечу з Копиченської виправної колонії, а також жінку, яка не має постійного місця проживання. Зброя вилучена, вирішується питання про порушення кримінальної справи.