Чи потрібний в костелі м. Бучача музичний орган?

Думаю так. Наше місто достойне і повинно мати орган. Він потрібний для літургій та концертів.

До 60-тих років у бучацькому костелі ще був старий орган. На жаль відновити його вже неможливо, а новий духовий коштує від 30 000 тис.$  і вище, тому ми в змозі придбати один, з максимально наближеним звуком до духового, електронний орган який використовують в костелах та концертних залах Європи. Одна з таких моделей — JOHANNUS OPUS 35 DELUXE 3 в доброму стані, з гарантією на рік за ціною 163 048 грн. Сподіваємося, що з різними видатками нам буде достатньо суми 188500 грн. Інструмент такого класу важко знайти за такі гроші, тому нам необхідно зібрати цю суму  за місяць.

Багато людей пам'ятають, що ми збирали кошти щоб врятувати скульптуру Пінзеля на ратуші, яка руйнується. На жаль, за 2,5 роки не було можливості використати ці кошти в сумі 32 551 грн., тому, якщо жертводавці не заперечують, ці кошти можна направити на купівлю органа.

Спеціальна пропозиція: за внесок 1000 грн.ви одразу стаєте власником срібного квитка на органні концерти терміном на три роки, а за внесок 3000 грн.ви стаєте власником золотого квитка (без терміну).

Для тих, хто має бажання долучитися,  до цієї потрібної для Бучача справи, подаємо картковий рахунок - 5168 7574 3020 4034, отримувач — Гребеньовський Віктор Мирославович.

Вся інформація про цей проект буде висвітлюватися в інтернеті, суми - за бажанням меценатів.

Розглядаємо зараз можливість допомоги з-закордону.

Прізвища тих хто долучився, без вказування суми коштів, будуть видрукувані на аркушах паперу та прикріплені до органу.