Невідомі винесли з помешкання всі цінності: чималу кількість золотих виборів, кошти, годинники та дві скрипки

26 червня заяву про злочин до працівників Бучацького відділення поліції звернувся житель села Звенигород.

За словами т.в.о. начальника Бучацького відділення поліції Івана Простого, будинок потерпілого знаходиться на околиці села. Сама подія трапилась ще 25 червня. Вранці близько 09:00 вся сім’я покинула помешкання аби провести доньку на відпочинок. Замкнувши помешкання, ключ залишили у взутті біля вхідних дверей .

Повернувшись до села, господарі виявили в будинку розкинуті всі речі та відсутність цінностей. Замість телефонувати 102, прибрали увесь будинок, як наслідок знищили всі сліди злочину.

Наступного дня чоловік та дружина поїхати до ворожки з надією, що та розповість про обставини події та допоможе знайти вкрадені цінні скрипки, які зберігав їх старий батько. Звісно, гадалка нічого суттєвого не розповіла, ще й взяла за сеанс кошти.

Господарі повернулися до села, зателефонували синові, який перебуває за кордоном. Той наполіг, аби рідні звернулись до поліції.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до мешканців області, якщо ви потерпіли від рук невідомих - не зволікайте, одразу телефонуйте на лінію «102».

ПАМ‘ЯТАЙТЕ, що не потрібно нічого торкатись та заходити в приміщення до приїзду працівників поліції. Адже саме ви своїми діями знищуєте сліди доказів, які допоможуть вийти на слід зловмисників.

І найголовніше - не допомагайте злодіям, залишаючи ключі у легкодоступних та добре відомих місцях (килимок, взуття, підвіконня, горщики з квітами)!

Бучацьке відділення поліції
ГУНП в Тернопільській області