Анонс газети «Нова доба» за 29 cерпня 2008 р.

ЯК ЖИВЕТЬСЯ  ЛЮДЯМ БІЛЯ ДНІСТРА * ЦЬОГОРІЧ ПЕРШАЧОК "ОБІЙДЕТЬСЯ" БАТЬКАМ У ТИСЯЧУ ГРИВЕНЬ * ПЕТРО ГАДЗ: “ВІД ЧЕРВНЯ ДО ЛИСТОПАДА ТРИВАЮТЬ В НАС ЖНИВА” *ОБЕРЕЖНО ГРИБИ * " В КАЛИНОВИЙ ВІНОК ВПЛЕТІМО СЛАВУ УКРАЇНИ" * ПЛАТА ЗА ОРЕНДУ ЗЕМЛІ МАЄ БУТИ БІЛЬШОЮ * В ЦЕНТРІ СЕЛИЩА ЗОЛОТИЙ ПОТІК ВІДКРИТО І ОСВЯЧЕНО ВЕЛИЧНУ ФІГУРУ ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ.

  • ЯК ЖИВЕТЬСЯ  ЛЮДЯМ БІЛЯ ДНІСТРА . Минулого тижня це з’ясовували голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій Чижмарь, голова Бучацької райдержадміністрації Тарас Пастух, керівники структурних підрозділів ОДА і РДА правоохоронці, рятувальники і представники інших служб, від яких залежить життєзабезпечення сіл. Зустріч із селянами відбулася у будинку культури Сновидова.
  • ЦЬОГОРІЧ ПЕРШАЧОК»ОБІЙДЕТЬСЯ» БАТЬКАМ У ТИСЯЧУ ГРИВЕНЬ. На порозі Першовересень, а з ним і шкільні турботи. Цьогоріч (за попередніми даними) у нашому районі на перший дзвоник поспішатимуть 8687 учнів, з них 844 дитини вперше набудуть статусу школярика. Вже традиційно перед навчальним роком у батьків збільшується клопоту, бо «на науку» дітлашню треба спорядити – взути, вдягнути і в ранець покласти усе необхідне. Тому ці дні - час-пік на усе шкільне.
  • ПЕТРО ГАДЗ: “ВІД ЧЕРВНЯ ДО ЛИСТОПАДА ТРИВАЮТЬ В НАС ЖНИВА”. Аграрну політику на Бучаччині сьогодні творить вирішальною мірою ТзОВ «Бучачагрохлібпром», землі якого простягаються у нашому районі на десятки кілометрів. А оскільки хліб – всьому голова, то саме про жнивну кампанію напередодні Дня незалежності нашої держави ми розмовляли із засновником згаданого сільгосппідприємства, заслуженим працівником сільського господарства України П. І. Гадзом .
  • ОБЕРЕЖНО ГРИБИ! Застерігає О. Яворський, інспектор з техногенної безпеки Бучацькогог райвідділу ГУ МНС.
  • «В КАЛИНОВИЙ ВІНОК ВПЛЕТІМО СЛАВУ УКРАЇНИ». Святкове дійство під такою назвою, що відбулося недільного дня у міському сквері, стало кульмінацією урочин на честь 17-ї річниці Незалежності України. Барвисте розмаїття вишиванок, величально-урочистості і народно - глибинні пісні сколихнули у серцях буча чан щирі почуття любові до рідної землі, гордості за свій волелюбний і талановитий народ. Веселкову палітру свята чудово доповнили народні майстри, виставка творів яких розташувалися рядочком над Стрипою .
  • ПЛАТА ЗА ОРЕНДУ ЗЕМЛІ МАЄ БУТИ БІЛЬШОЮ. Про це та інше вели мову на спільному засіданні колегії райдержадміністрації та президії райради, яка відбулася 27 серпня.
  • До уваги підприємців району .З нагоди святкування Дня підприємця 5 вересня у малій залі будинку районної роди відбудеться засідання круглого столу.
  • У День Незалежності в центрі селища Золотий Потік відкрито і освячено величну фігуру  Пресвятої Богородиці.