Підприємець у Бучачі піймав на гарячому двох крадіїв

Підприємець у Бучачі піймав на гарячому двох крадіївПовідомлення про двох підозрілих невідомих на території приватного підприємства надійшло від власника - мешканця Бучача 9 вересня близько 13.45.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. За словами Сергія Гаврилюка, начальника Бучацького відділення поліції, невідомими виявилися безробітні, раніше судимі жителі райцентру.

Вони близько 13:00, дочекавшись, коли на складі не залишиться людей, проникли до середини, віджавши металевий лист. В приміщенні невідомі з холодильних камер демонтували три охолоджувальних радіатора, ймовірно для здачі, як кольорові метали.

Проте завершити свій умисел крадії не встигли. На підприємство повернувся господар і, побачивши невідомих, викликав правоохоронців.

Злодіїв затримали відповідно до статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Чоловіки у всьому зізналися.

Їм інкримінують статтю 185 частина 3 ККУ - крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Вирішується питання про арешт підозрюваних, повідомили у секторі комунікації ГУНП Тернопільської області.