Представлення нового голови Бучацької РДА

12 лютого, в залі засідань районної ради, о 10 год. відбулося представлення нового голови Бучацької РДА Пастуха Тараса Тимофійовича. Це зробив особисто голова Тернопільської ОДА Юрій Чижмар. Присутній був також екс-голова Козира Ілля Савович, йому подякували, вручили букет квітів та грамоту. Після за читання Указу Президента про призначення нового голови, Юрій Чижмар розповів, коротко, біографію Пастуха Тараса Тимофійовича та охарактеризував його. Далі, голова Тернопільської ОДА в своїй промові, розповів про основні завдання, на які потрібно звернути увагу новому голові та адміністрації. Після чого всім подякував та запросив до роботи.

Пастух Тарас Тимофійович народився в 1978 році, має дві вищі освіти – юридичну та економічну, працював на підприємствах Тернопільської області, помічником депутата Верховної Ради України, довгий час працював у Тернопільській академії народного господарства на різних посадах, в останній період працював начальником управління страхувань по Тернопільській області. На сьогоднішній день є депутатом обласної ради.

"Пастух Тарас Тимофійович один з активних депутатів,який активно просуває ряд проектів соціально-економічного розвитку області,має патріотичну позицію, тому я думаю, що досвіду в нього достатньо для роботи у вашому районі"
Юрій Чижмар,пряма мова: